Skip to main content

Welkom terug!

Welkom terug allemaal! Ik hoop dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en weer fris en fruitig het nieuwe seizoen kan beginnen. Tijdens de vakantie hebben wij niet stil gezeten (wel even hoor, hoofd helemaal leeg is ook echt een keertje fijn) en zijn we door gegaan met alle thema’s om de vereniging verder te ontwikkelen. Ik neem jullie mee in wat we al hebben bereikt, waar we heen willen en waar we jullie hulp bij kunnen gebruiken.

We hebben al grote stappen gemaakt met het inrichten van ons nieuwe software-programma. Ook begint zich een nieuwe samenwerkings-structuur te vormen: zo beginnen de commissies routine te krijgen in het overleggen en ook worden er ideeën gegenereerd vanuit de vrijwilligers hoe we ook zouden kunnen samenwerken. Het mooiste compliment kwam afgelopen vrijdag tijdens een kader-overleg: wat is er al veel gebeurd het afgelopen half jaar. Dus deze pluim hebben we al binnen!

Successen afgelopen tijd

Jury worden

Het vinden van jury-leden is dit seizoen een nijpend probleem aan het worden. Als we vanuit de club geen juryleden aanleveren, zullen we moeten proberen juryleden in te huren. Dit zorgt voor hogere kosten voor de selectie die wedstrijden turnen en het blijft nog steeds de vraag of er überhaupt juryleden worden gevonden.

Nu corona voorbij is en er een frisse winde door de club heen waait, willen we vaker interne wedstrijden organiseren voor onze leden. Ook dit kan niet zonder juryleden!

Er is online een basis cursus beschikbaar waar je niet alleen kennis maakt met het vak van jureren, maar waar je stiekem ook leert hoe turnen in elkaar zit. Zo kun je na deze cursus je eigen kind coachen in het verbeteren van haar radslag, zijn handstand of de arabier.

Vraag het bestuur naar de mogelijkheden.

Dit jaar hebben we veel nieuwe vrijwilligers in ons midden mogen verwelkomen! Maar helaas zijn er ook velen afgezwaaid dus zijn wij continu op zoek naar vrijwilligers die in verschillende commissies ons willen helpen.

2023 staat in het teken van structuur aanbrengen en daar zijn we al een heel eind mee op weg! Dus je komt niet in complete chaos terecht, maar ook niet in een vastgeroeste organisatie. Initiatief wordt hier zeer op prijs gesteld en als je iets wilt leren of proberen, dan ben je aan het juiste adres! Kijk dus snel bij onze vacatures en neem contact op met het bestuur als je iets leuks ziet. Of als je iets mist en denkt: ‘Hee, dat zouden we bij Sparta eigenlijk moeten inrichten’ dan staat onze mailbox ook voor je open.

Vacatures