Skip to main content

Dit jaar zal er weer een onderlinge wedstrijd worden georganiseerd, welke bekend staat als de Sparta Happening. Tijdens deze dag kunnen de turn(st)er(s) het in vriendschappelijke sfeer opnemen tegen andere turn(st)er(s) binnen de vereniging. Daarnaast is het ook leuk voor papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s om te zien welke vaardigheden er tijdens de turnlessen worden aangeleerd. Iedereen zal worden ingedeeld op het eigen niveau, wat maakt dat het een eerlijke wedstrijd is die kan worden opgedeeld in verschillende rondes. Deelname is gratis! 

De Sparta Happening vindt dit jaar plaats op zaterdag 1 juli. 

Klik hieronder op het icoontje om de Sparta Happening aan je agenda toe te voegen.

Afhankelijk van de inschrijvingen zal er een dagindeling met wedstrijdrondes worden gemaakt. Elke turn(st)er hoeft uiteraard maar tijdens één ronde aanwezig te zijn. Het streven is dat één wedstrijdronde circa 2-3 uur duurt. Wij kunnen nu helaas nog niet inschatten welke kinderen wanneer op de dag aan de beurt zijn. We verwachten 4 wedstrijdrondes te maken waarbij de jongens worden ingedeeld in de eerste ronde. 

De Sparta Happening is elk jaar een groot succes waarbij iedereen vol plezier laat zien wat er geleerd is. Er zijn in elk niveau prijzen te verdienen en iedereen krijgt na afloop een diploma mee naar huis. Om de dag en organisatie zo soepel mogelijk te laten verlopen is het belangrijk om uw zoon/dochter tijdig op te geven.  

 Inschrijven kan hier

De aanmeldingen verlopen dit jaar volledig online via een google form. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging met uw ingevulde antwoorden. 

Let op: aanmelden kan t/m uiterlijk zaterdag 3 juni 2023. 

Alle wedstrijden worden geturnd in de grote gymzaal in de Fretstraat:
Fretstraat 2, 2623 CA Delft. 

Wij hopen dat dit jaar ook iedereen weer gezellig meedoet, zodat we er een geslaagd feestje van kunnen maken ter afsluiting van het seizoen.