Skip to main content

Ben jij een enthousiaste train(s)ter die het leuk vindt om 1 avond per week jonge meiden te coachen bij het turnen? Je inspireert, voelt aan wat de meiden durven en kunnen en helpt ze ontdekken wat ze kunnen. Bij Sparta staat plezier in het turnen voorop.

In verband met de zwangerschap van de huidige coach zoeken we per direct een trainer die samen met meerdere assistenten 3 lessen zelfstandig ‘draait’ tussen 17.30 en 20.30 uur op donderdagavond. Als coach bereid je de les voor, instrueer je de assistenten en begeleiden jullie samen de lessen. Je kunt plannen, organiseren en samenwerken. Vanzelfsprekend kun je goed uitleggen wat de bedoeling van de oefening is en weet je de kinderen te boeien.  

Wat vragen we?

  • Heb je al een KNGU licentie (C-licentie/ Niveau 3)? Dat is super! Reageer dan direct.
  • Heb je de opleiding nog niet, maar wil je het wel halen? Dan betalen wij de kosten. Je mag de opleiding starten vanaf 15 jaar. Vanaf 18 jaar mag je zelfstandig lesgeven.
  • Ook nodigen we studenten uit van de HALO, AALo, ALO, CIOS, ROC-sport of MBO Sport en bewegen of een vergelijkbare opleiding te reageren. In overleg met de KNGU kijken we of we maatwerk kunnen bieden.
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag 

Wat bieden we?

Veel voldoening, leuke samenwerking met een fijn team, een (vrijwilligers)vergoeding van 13 euro per uur en de mogelijkheid om verder te leren.  Bij Sparta staat plezier voorop.

Wil je meer weten of reageren? Mail naar bestuur@sparta-delft.nl