Skip to main content

Het weekend van 11 & 12 maart hebben onze middenbouw niveau 5 (MB5) en onze bovenbouw supplement G hun eerste wedstrijd van het seizoen geturnd.

Het team MB5 bestond uit Sophie, Emilie, Jet, Mantre & Arianne. Zij hebben op de zaterdag laten zien waar zij de afgelopen periode hard op getraind hebben.

Voor MB5 was het hun allereerste wedstrijd. Ze waren heel zenuwachtig tot ze iedereen zagen turnen. Door de zenuwen was het desalniettemin een leuke wedstrijd. Er werden wat dansjes vergeten op vloer, de dames vielen van balk en er werden spontaan extra elementen toegevoegd. Dit compenseerde voor de elementen die vergeten waren… Iedereen is (voor het eerst) alleen over de kast gegaan en ze wisten allemaal een mooie brug oefening te turnen! Uiteindelijk hebben de meiden een 4e team plaats kunnen behalen.

In de individuele meerkamp hebben Arianne & Mantre ook een mooie plaatst weten te behalen. Arianne een 5e plaats en Mantre een 12e plaats. Het was een hele leuke wedstrijd met dank aan organisatie van vereniging Donar Den Haag.

Op zondag 12 maart was de bovenbouw aan de beurt. Dit team bestond uit Nikki, Lana en Anastasia. Zij hebben overal een oefening naar verwachting neergezet. Er zijn leuke cijfers behaald! Het team is 3de geworden. Enkele hoogtepunten tijdens de wedstrijd: Nikki een radslag op de balk, Lana stond haar bruggetje Ên salto op vloer en Anastasia had een 4e plek op brug! Gefeliciteerd 🙂

De eerste wedstrijd is nog maar net achter de rug, of de volgende staat alweer op de planning. In het weekend van 1/2 april zullen deze teams opnieuw in actie komen. Zij turnen dan hun twee kwalificatie voor de eventuele finales vanuit de KNGU later dit seizoen.