Skip to main content
Archief

Sparta Happening 2019

By 19 januari 2019november 13th, 2022No Comments

Dit jaar zal er weer een onderlinge wedstrijd worden georganiseerd, welke bekend staat als de Sparta Happening. Tijdens deze dag kunnen de turn(st)er(s) het in vriendschappelijke sfeer opnemen tegen andere turn(st)er(s) binnen de vereniging.

Daarnaast is het ook leuk voor papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s om te zien welke vaardigheden er tijdens de turnlessen worden aangeleerd. Iedereen zal worden ingedeeld op het eigen leeftijdsniveau, wat maakt dat het een eerlijke wedstrijd is die kan worden opgedeeld in verschillende rondes. De wedstrijd is verdeeld over twee dagen.

De Sparta Happening vindt dit jaar plaats in het weekend van 13 & 14 april 2019.

Zaterdag 13 april 2019

Op zaterdag 13 april zullen alle jongens in actie komen. Naast de jongens zullen ook de recreatiemeisjes met verplichte oefenstof hun wedstrijd turnen. De wedstrijden zullen worden geturnd tussen 8.30 en 17.00 uur.

Zaterdag 14 april 2019

Op zondag 14 april zullen de post-selectie en de selectie in actie komen, daarnaast zullen ook alle oudere recreatie meisjes vrije oefenstof (12+) hun wedstrijd turnen. Dit omvat alle meisjes met een vloeroefening op muziek. De wedstrijden zullen worden geturnd tussen 10.00 en 15.00 uur waarbij de selectie in de ochtend zal worden ingepland.

Afhankelijk van de inschrijvingen zal er een dagindeling worden gemaakt. De wedstrijddagen zullen worden opgedeeld in verschillende rondes, elke turn(st)er hoeft uiteraard maar tijdens één ronde aanwezig te zijn. Het streven is dat één wedstrijdronde circa 2-3 uur duurt. Wij kunnen nu helaas nog niet inschatten welke kinderen wanneer op de dag aan de beurt zijn.

De Sparta Happening is elk jaar een groot succes waarbij iedereen vol plezier laat zien wat er geleerd is. Er zijn in elk niveau prijzen te verdienen en iedereen krijgt na afloop een diploma mee naar huis. Om de dag en organisatie zo soepel mogelijk te laten verlopen is het belangrijk om uw zoon/dochter tijdig op te geven.

De aanmeldingen verlopen dit jaar volledig online via onderstaand formulier.

Let op: aanmelden kan t/m uiterlijk zondag 10 maart 2019.

Alle wedstrijden worden geturnd in de grote gymzaal in de Fretstraat: Fretstraat 2, 2623 CA Delft.

Wij hopen dat dit jaar ook iedereen weer gezellig meedoet, zodat we er een geslaagd feestje van kunnen maken ter afsluiting van het seizoen.

Met vriendelijke groet,

Karen de Vreede en Anneke Meijlink
Namens de Technische Commissie Gymnastiek