Skip to main content
Archief

Sparta Happening 2018

By 1 april 2018november 13th, 2022No Comments

Dit jaar zal er ook weer een onderlinge wedstrijd worden georganiseerd welke bekend staat als de Sparta Happening. Tijdens deze dag kunnen de turn(st)er(s) het in vriendschappelijke sfeer opnemen tegen andere turn(st)er(s) binnen de vereniging.

Daarnaast is het ook leuk voor papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s om te zien wat voor vaardigheden er tijdens het turnen worden aangeleerd. Iedereen zal worden ingedeeld op het eigen leeftijdsniveau, wat maakt dat het een eerlijke wedstrijd is die kan worden opgedeeld in verschillende rondes. Er is dit jaar gekozen om de wedstrijd te splitsen over twee dagen. Dit zorgt ervoor dat alle wedstrijden in één zaal worden geturnd.

De Sparta Happening vindt dit jaar plaats in het weekend van 2 & 3 juni 2018.

Zaterdag 2 juni 2018

Op zaterdag 2 juni zullen alle jongens in actie komen. Naast de jongens zullen ook alle recreatie meisjes hun wedstrijd turnen. Dit zijn de recreatiemeisjes met verplichte oefenstof welke wordt aangeleverd door de leiding. De wedstrijden zullen worden geturnd tussen 8.30 en 17.00 uur.

Zondag 3 juni 2018

Op zondag 3 juni zal de selectie in actie komen. Naast de selectie zullen ook alle oudere recreatie meisjes hun wedstrijd draaien die vrije oefenstof turnen. Dit omvat alle meisjes met een vloeroefening op muziek. De wedstrijden zullen worden geturnd tussen 10.00 en 15.00 uur waarbij de selectie in de ochtend zal worden ingepland.

Afhankelijk van de inschrijvingen zal er een dagindeling worden gemaakt. De wedstrijddagen zullen worden opgedeeld in verschillende rondes en de turn(st)er hoeft uiteraard maar tijdens één ronde aanwezig te zijn. Het streven is dat één wedstrijdronde circa 2-3 uur duurt. Wij kunnen nu helaas nog niet inschatten welke kinderen wanneer op de dag aanwezig dienen te zijn.

De Sparta Happening is elk jaar een groot succes waarbij iedereen vol plezier laat zien wat er geleerd is. Er zijn in elk niveau prijzen te verdienen en iedereen krijgt na afloop een mooi diploma mee naar huis. Om de dag en organisatie zo soepel mogelijk te laten verlopen is het belangrijk om uw zoon/dochter tijdig op te geven.

Let op: Aanmelden is niet meer mogelijk, de deadline was uiterlijk zondag 29 april.

Alle wedstrijden worden geturnd in de grote gymzaal in de fretstraat; Fretstraat 2, 2623 CA Delft.