Skip to main content

De niveau 4 meiden hebben 12 februari voor de tweede keer laten zien wat zij in huis hebben. Wij hadden een stressvolle start, Medusa was Lara de haren nog aan het invlechten tijdens het groeten bij de jury, maar op tijd klaar.

We zijn begonnen bij brug. Lara deed haar salto af alleen en wat een salto, hoger dan de ligger!
Monica had voor de 2e keer rechte benen in haar wegzet en had bijna geen stopjes. Bij lotte ging het iets minder, maar toch haar hele oefening geturnd. Luana turnde goed door, haalde helaas haar opzwaai niet maar haalde wel een 2e plek op brug!

Daarna door naar balk. Niemand vind balk echt leuk maar ze hebben stabiele oefeningen laten zien. Lotte haalde even in de warming up een radslag en ja hoor ook op de wedstrijd! Hierdoor behaalde zij een 2e plek op balk.

Op vloer deden we deze keer bij 3 meiden geen arabier flikflak. Maar des al niet te min hadden zij mooie cijfers. Ze hebben allemaal de overslag gehaald en Lara en Luana hebben zelfs een 4e plek behaald.

Het laatste toestel was sprong. Lara haar favoriete onderdeel en Monica haar vijand. Luana begon met 2 mooie sprongen en behaalde een 4e plek. Lotte deed 2 x een mooie overslag. Lara had helaas ongeluk, bij de eerste sprong sprong ze tegen de Pegasus en gaf ze hem een dikke knuffel. Dit deed zeer, dus mocht ze later nog een keer. En ja hoor, daarna ging ze gewoon zonder angst en nog een keer overheen. Monica heeft ook haar angsten overwonnen. Haar eerste sprong was super mooi maar door al de zenuwen kwam er een traantje. Met een dikke knuffel ging ze voor haar tweede sprong die ging iets minder en toen hadden we een mega knuffel sessie.

Al met al hebben de meiden een goede wedstrijd gedraaid en zijn ze 2e geworden met hun team. De leiding is super trots!