Skip to main content

Maak kennis met onze kaderleden

Maak kennis met ons kader! Hier vind je foto’s en introducties per kaderlid.

Medusa de Bruyn

Trainer

Hallo allemaal! Even voorstellen!
Ik ben Medusa🤸🏽‍♀️.
Sinds mijn 6e turn ik al bij Sparta Delft. Van de recreatie, naar de selectie, naar de dames heren groep.
Rond mijn 15e ben ik gestart met assisteren en help ik nogsteeds met plezier bij verschillende turngroepen. Van kleuters tot de dames heren.
2013 ben ik begonnen met assisteren bij de selectie van Sparta.
In 2016 heb ik ‘liever laat dan nooit’ mijn KSS3 behaald en mocht ik mijzelf officieel leiding noemen.
Dat jaar ben ik hoofdleiding geworden van de selectie, en ben ik mijn eigen maandag groep gestart.
2019 heb ik besloten alleen nog maar bij de selectie ‘de wedstrijdgroep’ les te geven.
Ik vind het leuk met de meiden te werken aan hun doelen voor de wedstrijden, deze wedstrijden bij te wonen en om mijn eigen turn ervaringen te delen.
Buiten de gymzaal ben ik pedagogisch medewerker binnen de jeugdzorg. Kan je mij nogsteeds vinden in de dames heren groep van Sparta, bij CrossFit Rijswijk of in de boulder hal. In de zomer op de golven en in de winter in de bergen. 🤸🏼‍♀️🏋🏼‍♀️🧗🏄🏂
Maar jullie zullen mij voornamelijk tegen komen in een gymzaal!
🐼

Karen de Vreede

Trainer

Hi iedereen! Even voorstellen 🙂
Ik ben Karen, trainster van de 12+ en recreatie op de donderdagen.
Turnen is een traditie binnen de familie. Mijn beide oma’s, veel tantes en mijn moeder wisten niet beter. Ik was dan ook erg blij dat ik na mijn zwemles, op mijn 7de, eindelijk ook mocht beginnen met turnen! Eerst op de recreatie, toen via de voorselectie naar de selectie en nu nog altijd actief in de volwassenengroep bij Sparta Delft.
Op mijn 15de ben ik gestart als assistent en in 2012 heb ik mijn KSS2 behaald. Vrijwel direct ben ik doorgegaan voor KSS3 en sinds 2015 ben ik een bevoegde trainster. Mijn hart ligt bij het recreatief turnen: iedereen de basis leren, af en toe wat gekke situaties bouwen en iedereen naar huis sturen met een dikke glimlach!
Ik sta in de zaal met mijn zusje (Marcha) als assistent en met mijn moeder als trainingsmaatje bij de volwassenengroep. Thuis heb ik een man wie op hoog niveau de jongens/heren (van het Nederlands team!) jureert. Samen met hem sta ik op maandag, en eens in de maand op zondag, zelf nog actief te trainen in de turnzaal als alumni bij D.S.T. Pegasus.
Bewegingstechnologie/bewegingswetenschappen is wat ik heb gestudeerd, maar uiteindelijk ben ik longfunctieanalist geworden. Buiten de gymzaal blijf ik dus coachen. In mijn werk begeleid ik patiënten om fysiek het maximale te geven tijdens longfunctieonderzoeken en inspanningstesten.
Ik hoop jullie allemaal (nog lang) te zien in de gymzaal!

Donna de Bruyn

Trainer

Hey! Mijn naam is Donna, ik ben leiding bij de jongens, doe om de week de Dames/Heren met Karen en assisteer om de week bij de 12+ meiden.
Ik ben als ukkepuk begonnen bij Sparta Delft, en al snel aangesloten bij mijn zus op de selectie. Hier jaren met plezier geturnd, maar helaas door blessures moeten stoppen.
Na een break van 3 jaar ben ik als invaller begonnen met assisteren bij Annemiek in het raam. Hier ben ik mijn assistenten cursus gaan doen en ben ik erachter gekomen dat ik turnen heel erg miste. Dus weer begonnen met turnen, bij de Dames/Heren!
Helaas dit jaar besloten te gaan stoppen door vele blessures die opliepen.. (maar wie weet ben ik volgend jaar weer gewoon te vinden in de zaal!)
Na 3 jaar assistent te zijn bij de recreatie meiden, werd ik gevraagd om te helpen bij de jongens en zodoende daar niet meer weg gegaan. Hier heb ik mijn leiding cursus gehaald en zo werden de jongens groepen mijn verantwoordelijkheid.
Na 8 jaar heb ik met moeite afscheid genomen van de recreatie meisje. Maar ik val nog steeds met plezier in als ze me nodig hebben 🤗
Naast turnen werk ik als tatoeëerder en ben ik een grafische vormgever.
Ik ben een bezige bij en weet bijna niet van stil zitten! Ook ondanks al mijn blessures (ouders moeten me zelfs soms even terug roepen haha 😅)
Wie weet kom ik jullie tegen in een van onze lessen!

Leontine in ’t Groen

Trainer

Ik ben Leontine
Ik ben sinds 1992 lid van Sparta Delft. Gestart in de springgroep, toen deze werd opgeheven, naar de dames/herengroep gegaan. Dit tot 2 jaar geleden gedaan.
Toen mijn kinderen ook gingen turnen, ben ik gestart met helpen in de lessen.
Toen maar de KSS2 cursus gaan volgen, en Later ook de KSS3. En heb toen de recreatie lessen op vrijdag voor mijn rekening genomen. Later zijn daar de kleuterlessen er bijgekomen, en help ik als assistent om de week bij de recreatie lessen op de maandag in het Raam.
Ik ben werkzaam als verpleegkundige. In mijn vrije tijd ben ik dus veel in de zaal en ga graag op pad met mijn Camper, om te wandelen of te fietsen.

Anneke Meijlink

Trainer

Hallo, ik ben Anneke, trainster van de recreatie groepen meisjes 6-9jaar en 9-12 jaar.

Ik hou veel van turnen. Als kind klom ik altijd al overal op en overheen. Toen ik vier jaar was ben ik naar kleutergym gegaan en op zes jarige leeftijd ben ik lid geworden van een turnvereniging. In huis en in de tuin oefende ik alles wat ik op turnen geleerd had. Ik ging toen ik acht was bij de selectie turnen en heb daar altijd met heel veel plezier geturnd.

Op mijn twintigste ben ik begonnen met de leiderscursus en vanaf mijn tweeëntwintigste ben ik les gaan geven aan zowel jongens als meisje van 3 tot 18 jaar. Ik vind het belangrijk dat de kinderen plezier hebben op de lessen en uitgedaagd worden op hun eigen niveau.

Op mijn dertigste ben ik naar Delft verhuisd en lid geworden van Sparta. Daar ben ik eerst les gaan geven aan de kleuters en daarna aan de groepen  6-9 jaar en 9-12 jaar. Zelf ben ik ook altijd blijven turnen.

Helaas gaan de jaren tellen en ben ik op mijn 54ste gestopt met turnen. Gelukkig kan ik nog wel in de lessen af en toe het een en ander voordoen.

Behalve dat het turnen mij veel fysieke voordelen heeft opgeleverd heb ik er ook veel hele leuke sociale contacten aan over gehouden.

Mélanie vd Weiden

Trainer

Hallo, ik ben Mélanie.

Vanaf jongs af aan heb ik in de selectie geturnd. Daarbij ben ik gaan
assisteren zodra dat kon. In 2011 ben ik in Delft begonnen met turnen en toen snel ook gaan assisteren op de maandag en de dinsdag bij Sparta-Delft.

Sinds 2015 jureer ik ook en heb nu een paar jaar mijn KSS 3 brevet zodat ik leiding kan vervangen wanneer dat nodig is.

Tot in de gymzaal!